Način in strošek dostave in obdelave naročila

Za spletna naročila nad 50 € je dostava brezplačna, do 50 € je dostava 4,55 € ne glede na težo paketa. Za nas pakete dostavlja GLS , ki večino paketov dostavi že naslednji delovni dan po obvestilu o odpremi. Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, lahko paket prevzamete na vaši najbližji GLS pošti. Artikle lahko prevzamete tudi osebno v naših prevzemnih mestih v Ljutomerju TeoTen in v Murski soboti instalacijskijskem centru KA-EL

Dostava

Artikli, naročeni na TEN - NET, gredo na pot v najkrajšem možnem času. Če so na zalogi v centralnem skladišču, običajno še isti dan. Da bi naročene artikle dostavili karseda hitro, bomo vedno izbrali najbolj optimalno pot. To je paketna dostava GLS, kar pomeni, da dostavo lahko pričakujete že naslednji dan. Na prevzemnem mestu izkoristite tudi priložnost za pogovor z našimi trgovci –svetovalci, ki bodo radi svetovali o uporabi kupljenih artiklov ali o prihodnjih nakupih.

Brezplačna dostava

Artikli nad 50.00 EUR zagotavljajo brezplačno dostavo. Če poleg takega artikla naročiš še druge artikle, je dostava še vedno brezplačna! V primeru, da imate v košarici dovolj artiklov in ste prekoračili mejo 50.00 EUR, je poštnina brezplačna!

Dobavni roki

O morebitnih daljših dobavnih rokih vas bomo preko elektronske pošte sproti obveščali. V primeru, da vam daljši dobavni rok ne ustreza, nam lahko to sporočite in artikel bomo odstranili iz naročila ali zamenjali z drugim. Pri delni dobavi vam bomo artikle, ki so na zalogi, poslali takoj, ostale pa, ko bodo na voljo. Morebitni strošek dostave bomo zaračunali le pri prvi pošiljki, za kasnejše pošiljke pa bomo nosili strošek dostave mi. Če se naveličate čakanja, nam lahko to sporočite in manjkajoči artikel bomo odstranili iz naročila. Za dostavo poskrbi GLS, večinoma naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najkasneje v roku treh delovnih dni.

Načini dostave z GLS

  1. FlexDelivery-Service
  2. FlexDeliverySMS-Service
  3. Contact-Service


FlexDelivery-Service

Trije poskusi dostave! Ko je paket poslan prejemnik prejme e-mail obvestilo, ki vsebuje predviden čas dostave in povezavo do spletne aplikacije, kjer se lahko odločijo o petih načinih dostave (dostava v ParcelShop, dostava na drug naslov, dostava v GLS depo, izbira drugega dneva dostave, pooblaščanje drugega prejemnika paketa).

Obračun GLS: GRATIS

FlexDeliverySMS-Service

Polek poslanega e-mail obvestila, lahko stranko obvestimo tudi po SMSu.

Obračun GLS: 0.22 EUR

Contact-Service

Je dodatna storitev, na podlagi katere bo kurir GLS opravil obvezen klic prejemnika pred dostavo.

Obračun GLS: 0.15 EUR