Kontakt Spletna pomoč
B2B prijava
Elektroinstalacije Vodovod in ogrevanje Razsvetljava Računalništvo Orodja Prosti čas

Strošek dostave

Paketi Cena
Paket manjših dimenzij do 80.00 € 4,55 €
Paket manjših dimenzij nad 80.00 € Brezplačno
Paket večjih dimenzij Po ceniku Pošte Slovenije

Paket večjih dimenzij:
Paket večjih dimenzij so paketi z najdaljšo stranico (2 metra ali več) ali so težji od 25kg.Način dostave

Za nas pakete dostavlja Pošta Slovenije. Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, lahko paket prevzamete na vaši najbližji Pošti Slovenije. Artikle lahko prevzamete tudi osebno v naših prevzemnih mestih v Ljutomerju Teo-Ten in v Murski soboti instalacijskijskem centru KA-EL

Dostava

Artikli, naročeni na TEN - NET, gredo na pot v najkrajšem možnem času. Če so na zalogi v centralnem skladišču, običajno še isti dan. Da bi naročene artikle dostavili karseda hitro, bomo vedno izbrali najbolj optimalno pot. To je paketna dostava Pošta Slovenije. Na prevzemnem mestu izkoristite tudi priložnost za pogovor z našimi trgovci –svetovalci, ki bodo radi svetovali o uporabi kupljenih artiklov ali o prihodnjih nakupih.

Dobavni roki

O morebitnih daljših dobavnih rokih vas bomo preko elektronske pošte sproti obveščali. V primeru, da vam daljši dobavni rok ne ustreza, nam lahko to sporočite in artikel bomo odstranili iz naročila ali zamenjali z drugim. Pri izbiri delne dobave vam bomo artikle, ki so na zalogi, poslali takoj, ostale pa, ko bodo na voljo. Morebitni dodatni strošek dostave bomo zaračunali pri prvi pošiljki. Če se naveličate čakanja, nam lahko to sporočite in manjkajoči artikel bomo odstranili iz naročila. Za dostavo poskrbi Pošta Slovenije, večinoma naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najkasneje v roku treh delovnih dni.

Načini dostave z Pošta Slovenije

  1. Osnovno pošiljanje
  2. Plačilo z gotovino po povzetju
  3. Klic 2

Osnovno pošiljanje

Dostava na izbran naslov.

Plačilo z gotovino po povzetju

Kupnino preprosto poravnate poštnemu uslužbencu ob dobavi izdelkov. Pri prevzemu odkupne pošiljke in plačilu kupnine, še je zaračunana poštna provizija za prenos kupnine po njihovem veljavnem ceniku.

Klic 2

Najprej se opravi poskus vročitve z redno dostavo. Če naslovnik pošiljke ne prevzeme v dveh dneh, ga pokličemo in se dogovorimo o brezplačni drugi dostavi ali prevzemu na pošti.

Stroški za načine dostave

Plačilo z gotovino po povzetju in klic 2 Obračunamo po ceniku Pošte Slovenije, ki si ga lahko pogledate tukaj