Strošek dostave

Paketi Cena
Paket manjših dimenzij do 50 € 4,55 €
Paket manjših dimenzij nad 50 € Brezplačno
Paket večjih dimenzij Po ceniku Pošte Slovenije


Pogoji za brezplačno dostavo

Brezplačna dostava velja:
Artikli manjših dimenzij nad 50.00 EUR zagotavljajo brezplačno dostavo.
V primeru, da imate v košarici dovolj artiklov in ste prekoračili mejo 50.00 EUR, je brezplačna dostava!

Brezplačna dostava ne velja:
Brezplačna dostava ne velja v primeru, ko so paketi večjih dimenzij (2 metra ali več) ali so paketi težji od 50kg.

Način dostave

Za nas pakete dostavlja Pošta Slovenije. Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, lahko paket prevzamete na vaši najbližji Pošti Slovenije. Artikle lahko prevzamete tudi osebno v naših prevzemnih mestih v Ljutomerju Teo-Ten in v Murski soboti instalacijskijskem centru KA-EL

Dostava

Artikli, naročeni na TEN - NET, gredo na pot v najkrajšem možnem času. Če so na zalogi v centralnem skladišču, običajno še isti dan. Da bi naročene artikle dostavili karseda hitro, bomo vedno izbrali najbolj optimalno pot. To je paketna dostava Pošta Slovenije. Na prevzemnem mestu izkoristite tudi priložnost za pogovor z našimi trgovci –svetovalci, ki bodo radi svetovali o uporabi kupljenih artiklov ali o prihodnjih nakupih.

Dobavni roki

O morebitnih daljših dobavnih rokih vas bomo preko elektronske pošte sproti obveščali. V primeru, da vam daljši dobavni rok ne ustreza, nam lahko to sporočite in artikel bomo odstranili iz naročila ali zamenjali z drugim. Pri izbiri delne dobave vam bomo artikle, ki so na zalogi, poslali takoj, ostale pa, ko bodo na voljo. Morebitni dodatni strošek dostave bomo zaračunali pri prvi pošiljki. Če se naveličate čakanja, nam lahko to sporočite in manjkajoči artikel bomo odstranili iz naročila. Za dostavo poskrbi Pošta Slovenije, večinoma naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najkasneje v roku treh delovnih dni.

Načini dostave z Pošta Slovenije

  1. Osnovno pošiljanje
  2. Klic 2


Osnovno pošiljanje

Dostava na izbran naslov.

Obračun Pošta Slovenije: GRATIS

Klic 2

Najprej se opravi poskus vročitve z redno dostavo. Če naslovnik pošiljke ne prevzeme v dveh dneh, ga pokličemo in se dogovorimo o brezplačni drugi dostavi ali prevzemu na pošti.

Obračun Pošta Slovenije: 0.23 EUR