Način in strošek dostave in obdelave naročila

Za spletna naročila nad 50 € je dostava brezplačna, do 50 € je dostava 4,55 € ne glede na težo paketa. Za nas pakete dostavlja Pošta Slovenije. Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, lahko paket prevzamete na vaši najbližji Pošta Slovenije. Artikle lahko prevzamete tudi osebno v naših prevzemnih mestih v Ljutomerju TeoTen in v Murski soboti instalacijskijskem centru KA-EL

Dostava

Artikli, naročeni na TEN - NET, gredo na pot v najkrajšem možnem času. Če so na zalogi v centralnem skladišču, običajno še isti dan. Da bi naročene artikle dostavili karseda hitro, bomo vedno izbrali najbolj optimalno pot. To je paketna dostava Pošta Slovenije. Na prevzemnem mestu izkoristite tudi priložnost za pogovor z našimi trgovci –svetovalci, ki bodo radi svetovali o uporabi kupljenih artiklov ali o prihodnjih nakupih.

Brezplačna dostava

Artikli nad 50.00 EUR zagotavljajo brezplačno dostavo. Če poleg takega artikla naročiš še druge artikle, je dostava še vedno brezplačna! V primeru, da imate v košarici dovolj artiklov in ste prekoračili mejo 50.00 EUR, je poštnina brezplačna!

Dobavni roki

O morebitnih daljših dobavnih rokih vas bomo preko elektronske pošte sproti obveščali. V primeru, da vam daljši dobavni rok ne ustreza, nam lahko to sporočite in artikel bomo odstranili iz naročila ali zamenjali z drugim. Pri izbiri delne dobave vam bomo artikle, ki so na zalogi, poslali takoj, ostale pa, ko bodo na voljo. Morebitni dodatni strošek dostave bomo zaračunali pri prvi pošiljki. Če se naveličate čakanja, nam lahko to sporočite in manjkajoči artikel bomo odstranili iz naročila. Za dostavo poskrbi Pošta Slovenije, večinoma naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najkasneje v roku treh delovnih dni.

Načini dostave z Pošta Slovenije

  1. Osnovno pošiljanje
  2. Klic 2


Osnovno pošiljanje

Dostava na izbran naslov.

Obračun Pošta Slovenije: GRATIS

Klic 2

Najprej se opravi poskus vročitve z redno dostavo. Če naslovnik pošiljke ne prevzeme v dveh dneh, ga pokličemo in se dogovorimo o brezplačni drugi dostavi ali prevzemu na pošti.

Obračun Pošta Slovenije: 0.23 EUR