O podjetju

Podjetje TEO-TEN d.o.o. je družinsko podjetje in se že od l. 1976 ukvarja z izvajanjem vseh vrst jakotočnih elektroinstalacij, strelovodov ter energetskih naprav, vključno s šibkotočnimi instalacijami (računalniška omrežja, video nadzorom, požarni, alarmni in centralno nadzorni sistemi, optične instalacije – zaključevanje in varjenje optike, idr.).
Leta 1991 smo ustanovili še trgovino z instalacijskimi materiali (elektrika, vodovod, ogrevanje), v Ljutomeru, deset let pozneje pa še instalacijski center KA-EL v Murski Soboti.
Zaradi strokovnosti in poznavanja stroke smo prepričani, da boste v naših dveh trgovinah, ki imata skupaj cca 2.500 m², našli vse kar potrebujete pri izvajanju instalacij v objektih.
Poleg izvajanja klasičnih elektroinštalacij, smo ves čas usposobljeni in izkušeni na področju dobave in montaže klimatskih naprav, zadnje čase pa zelo aktivni in uspešni na področju sončnih elektrarn, toplotnih črpalk in solarne tehnologije.
Tako smo v zadnjih letih, skupaj s podjetjem Prosigma d.o.o., zgradili preko 100 sončnih elektrarn; od projektiranja, izvajanja, predaje objekta, do pogodbenega vzdrževanja.
Da bi lahko v celoti odgovorili potrebam današnjega časa po novodobnih oz. zelenih virih ter racionalizacijo obstoječe porabe energije, smo že pred leti formirali in izoblikovali skupino strokovnjakov, ki Vam brezplačno svetuje ter predlaga najbolj optimalno rešitev za zmanjšanje stroškov ogrevanja prostorov, tople vode in porabe ostale energije.
Poglejte si predstavitev Teo-Ten-a in KA-EL-a (PDF) Poglejte si predstavitev Teo-Ten-a in KA-EL-a (VIDEO)

Vizitka podjetja TEO-TEN, d.o.o.

Naziv podjetja: TEO-TEN, d.o.o., PODJETJE ZA PROIZVODNJO IN TRGOVINO
Ulica, hišna številka: Ulica V. prekomorske brigade 17
Poštna številka in kraj: 9240 Ljutomer
Občina: Ljutomer
Upravna enota: Ljutomer
Davčna številka: 14329808
ID zavezanca za DDV: SI14329808
Matična številka: 5499291
IBAN: SI56 3300 0000 1391 359, Hypo Alpe-Adria-Bank
Registrski organ: Okrožno sodišče Murska Sobota
Vpis v registrski organ: številka 10097700, 18.6.1991
Statistična domicilna dejavnost: G 46.740 TRGOVINA NA DEBELO S KOVINSKIMI PROIZVODI, INŠTALACIJSKIM MATERIALOM, NAPRAVAMI ZA OGREVANJE
Izpostava Ajpes: Izpostava Murska sobota
Kapital: 21.382 EUR (osnovni kapital, Domači kapital)

KONTAKTI ▼