Vrt v vašem domu Mnogi od nas živijo v mestih, apartmajih ali v hladnih podnebjih, ki lahko otežujejo vrtnarjenje, vendar vsi hrepenimo po vsakodnevnem intimnem doživljanju narave. Smart Garden 6 je izvrstno zasnovana in izdelana naprava, ki rastlinam omogoča cvetenje v katerem koli zaprtem okolju in daje vam in vaši družini možnost rasti z njimi.
Vaše rastline bodo rasle - zagotovljeno Z enostavnimi navodili Plantui zagotavlja, da bodo vaše semenske kapsule zrasle v zdrave rastline in pridelale okusno hrano. Smart Garden 3e & 6 hidroponično oskrbuje z vodo in hranili, hkrati pa samodejno uravnava njihovo izpostavljenost svetlobi. Brez zemlje, kakršnega koli nereda ali neprijetnosti dobiš prednosti svežega zelenja in priložnost, da začneš svojo pot kot vrtnar.
Rast Plantui verjame, da so lekcije in izkušnje z vrtnarjenjem ključnega pomena za vzgojo zdravega otroka, ki bo zrasel v zdravo odraslo osebo, verjamemo pa tudi, da nikoli ne bo prepozno. Naložba v vaš vrt je naložba v vaše osebno počutje in vrednost te naložbe bo sčasoma rasla, ko se učite in rastete kot vrtnar.
Smart Garden 6 Smart Garden 6 je družinski Plantui, v katerem lahko rastejo vsi. Za zelenega vrtnarja, ki želi širiti ljubezen, je 6 rastlin dovolj, da zadovoljijo svojo prehrano, eksperimentirajo in se igrajo.
Smart Garden 3e Smart Garden 3e je odličen način, da začnete s svojim prvim Plantuijem in olajšate nov življenjski slog. Če prvič vrtnarite, so dovolj tri preproste rastline, da lahko vidite, kakšen vpliv ima Plantui na vašo prehrano, zdravje, dobro počutje in rast.
Poglejte si ponudbo
Zaradi premika spletne strani na novi strežnik je možno nepravilno delovanje strani.