Zaslužiti točke

Kako začnem pridobivati točke ?

Točke začnete pridobivati tako, da si ustvarite profil in delite povezave, ki so ustvarjene za vas. Če gdo klikne na vašo povezavo in nato naredi nakup, se ta nakup šteje k vašim točkam.

Kako preveriti zaslužek točk na izbran artikel ?

Obstajata dva tipa artiklov.
  1. Artikli, ki imajo objavljene točke, katere se prikažejo ob artiklu.
  2. Artikli, ki nimajo objavljene toćke, ker se možna količina točk spreminja. Lahko pošljete prošnjo za trenutno možnih točk artikla in vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Ali zaslužim točke samo za artikel, ki ga oglašujem ?

Ne, če kupec klikne na vašo povezavo, se ta šteje kot vaša stranka in vse kaj bo v tistem trenutku naročila, se bo štelo k vašim točkam.

Kako dolgo se šteje kupec kot moja stranka ?

Kupec se šteje kot vaša stranka dokler ne zapre svojega brskalnika s katerim je kliknil na vašo povezavo ali pa dokler ne preteče 20 ur. Nato mora spet klikniti na vašo povezavo, da postane vaša stranka.

Uporabiti točke

Kako lahko izkoristim točke ?

Točke se izkoristijo samodejno pri vašem naslednjem nakupu.

Za koliko mi točke znižajo nakup ?

Točke vam znižajo nakup glede na količino točk. Primer, če naredite nakup v vrednosti 10,00 EUR + poštnina, imate pa 1,23 točk, se vam vrednost nakupa zmanjša na 8,77 EUR + poštnina.

Za kaj vse se bodo izkoristile točke ?

Točke se bodo izkoristile za skupno vrednost artiklov. Edino kje se točke ne morejo izkoristiti so poštnine in dodatne opcije Pošte Slovenije.

Kje vidim koliko točk še imam ?

Vaše točke si lahko pogledate v vašem profilu.